Connect with us

Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Președintele Braziliei

După vizitele oficiale efectuate în Japonia și Abu Dhabi în ultima lună, Carmen și Klaus Iohannis se află în această perioadă în Brazilia, acolo unde s-au întâlnit cu Președintele Luiz Inacio Lula da Silva. Iată cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Președintele Braziliei!

Publicat

pe

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Președintele Braziliei

Klaus și Carmen Iohannis efectuează în această perioadă o vizită oficială în Brazilia. Este de altfel prima vizită la nivel de șef de stat efectuată acolo în ultimii peste douăzeci de ani. În Brazilia, Klaus Iohannis și Prima Doamnă au fost întâmpinați de Președintele Luiz Inacio Lula da Silva. Zilele acestea sunt programate mai multe întâlniri cu autoritățile de la Rio de Janeiro.

Klaus Iohannis a discutat cu Președintele Braziliei despre angajamentul României pentru dinamizarea colaborării cu această țară, care este cel mai important partener economic din regiune. Împreună, au adoptat Declarația Comună privind dezvoltarea relațiilor bilaterale și am abordat extinderea cooperării în domenii precum cercetarea în agricultură, digitalizare, schimbări climatice, educație și cultură. De asemenea, au abordat subiectul războiului de agresiune declanșat de Rusia în Ucraina.

La întâlnirea cu Președintele Lula da Silva, Carmen Iohannis a purtat o rochie verde neon fără mâneci. O croială tipică rochiilor purtate de Prima Doamnă cu lungimea până la jumătatea gambelor. Aceasta și-a completat ținuta cu pantofi stiletto într-o nuanță de roz și un clutch alb.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *