Connect with us

Stiri Interne

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la vot. Ce mesaj a vrut să transmită!

Pe 9 iunie 2024, românii și-au ales liderii locali și europarlamentari, un moment esențial pentru viitorul politic al țării. Gabriela Firea, fost Ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și candidată la Primăria Municipiului București, a atras atenția nu doar prin prezența sa la vot, ci și prin mesajul subtil transmis prin vestimentația aleasă.

Publicat

pe

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea la vot. Ce mesaj a vrut să transmită!

Gabriela Firea a ajuns ieri la secția de votare în jurul orei 11:00, însoțită de președintele PSD Marcel Ciolacu. Alături i-au fost și primarii sectoarelor 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță. De asemenea, președintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole. După exercitarea dreptului de vot, cei cinci au oferit declarații presei, însă atenția a fost captată de ținuta fostului ministru.

Mesajul transmis prin ținuta aleasă

Gabriela Firea a optat pentru o ținută simplă, dar cu un mesaj puternic: un tricou alb, pe care era imprimată o inimioară roșie. Acest simbol nu este ales întâmplător. Roșul este culoarea partidului din care face parte, Partidul Social Democrat (PSD), iar inimioara sugerează preocuparea sa pentru bunăstarea cetățenilor, de la copii la seniori.

Declarații în fața presei

În fața jurnaliștilor, Gabriela Firea a subliniat motivele care au determinat-o să candideze din nou la primărie și gândurile care i-au însoțit votul.

„Am votat cu gândul la toți tinerii din București. De asemenea, la seniorii Capitalei noastre, la copii și la adulți. La persoane sănătoase, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în Capitală. La oamenii care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește fluența în trafic, problema termoficării și, de asemenea, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor”, a declarat aceasta.