Connect with us

Style Judgement

Cum s-a îmbrăcat Lewis Hamilton la Canada Grand Prix

Tommy Hilfiger anunță că Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes-AMG PETRONAS Formula One™, a purtat TOMMY HILFIGER în weekendul dedicat cursei Canada Grand Prix, în perioada 7-9 iunie 2024, la Montreal, Quebec.

Publicat

pe

Cum s-a îmbrăcat Lewis Hamilton la Canada Grand Prix

Pe măsură ce Formula 1 îmbină lumea motorsport-ului, a modei și a divertismentului, cursa de weekend și intrarea în zona padocului este privită de către fani din ce în ce mai mult ca un moment de modă extrem de interesant atât în ceea ce îi privește pe piloți, cât și pe participanții VIP.

Lewis Hamilton a purtat jacheta supradimensionată Aiden din denim, combinată cu blugi baggy carpenter, ambele din colecția Archive. A desăvârșit look-ul cu un tricou alb supradimensionat cu steagul TOMMY JEANS.

Originar din New York City, TOMMY HILFIGER este definit de rădăcinile sale Classic American Cool și de ADN-ul roșu, alb și albastru. Inspirat de o dorință constantă de a scrie noi reguli pentru moda și cultura pop americană, TOMMY HILFIGER creează uniforma modernă pentru un stil de viață aspirațional. Reîmprospătând mereu codurile stilului american, brandul este cunoscut pentru colecțiile sale Sportswear și Denim, clasice dar modernizate.