Connect with us

Stiri Interne

Cum s-a indragostit Gabriela Cristea de Tavi Clonda

Gabriela Cristea marturiseste ca s-a indragostit de Tavi Clonda treptat, pe masura ce au inceput sa lucreze impreuna pentru emisiunea „Te vreau langa mine”. Moderatoarea spune ca ii plac multe lucruri la el, iar artistul ca a fost atras, in prima instanta, de ochii frumosi ai vedetei TV.

Publicat

pe

gabi-cristea-tavi-clonda-3

Povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea si Tavi Clonda dateza de cateva saptamani bune, de cand au inceput sa lucreze impreuna pentru emisiunea „Te vreau langa mine”. Ce-i drept, relatia nu a inceput brusc, ci treptat, iar amandoi au facut pasul spre acest lucru.

„Lucrurile au inceput treptat, trepat, nu a fost un bum. Povestea noastra nu e de multa vreme, lucrurile au inceput mai tarziu. Nu stiu daca m-am lasat cucerita sau am incercat sa ne cucerim unul pe celalalt. Cred ca fiecare dintre noi a facut un pas, am pasit amandoi. Mi-au placut multe lucuri la el.

Nu ne-am ascuns, daca am simtit sa iesim, am iesit, ne-am asumat. Mi-ar fi placut sa mai dureze ceva pana sa se afle pentru ca poate mai aveam nevoie de putina intimitate. Suntem de cateva saptamani impreuna„, a declarat Gabriela Cristea la WOWbiz.

In acelasi timp, iubitul ei spune ca a fost atras in prima instanta de ochii ei frumosi.

gabriela-cristea-tavi-clonda

 

„Am remarcat la ea ca e o foarte buna moderatoare si o profesionista desavarsita, impune respect, inca nu o cunosc atat de bine ca sa pot spune mai mult. Ochii m-au atras la ea. Eram foarte emotionat cu emisiunea si nu-mi mai amintesc cum era ea la inceput, nu-mi mai amintesc nimic decat daca ma uit la inregistrari acasa. Totul intre noi a venit pur si simplu”, a spus Tavi Clonda.

Cei doi neaga ca ar locui impreuna, spunand ca relatia lor este prea la inceput pentru a face acest pas.

In acelasi timp, Gabriela Cristea marturiseste ca o posibila impacare cu fostul ei sot nu mai poate fi posibila. „Imi pare rau sa aud ca Marcel regreta. In viata trebuie sa ne asumam ce facem. Chit ca luam decizia nepotrivita trebuie sa mergem mai departe. Probabil as fi fost cu el, daca ar fi stiut sa ceara pentru el. Inima mea s-a inchis pentru el si asta e”, au declarat ea.