Connect with us

Stiri Interne

Cum s-a prezentat România la Miss Universe 2021

Concursul Miss Universe 2021 a avut loc duminică la Eilat, în Israel, și a fost câștigat de reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu. Iată cum s-a prezentat România la Miss Universe 2021, prin Carmina Cotfas.

Publicat

pe

Cum s-a prezentat România la Miss Universe 2021

Miss Universe 2021 este Harnaaz Sandhu. Reprezentanta Indiei a câștigat cel mai important titlu în cadrul concursului desfășurat pe 12 decembrie în Eilat (Israel). Locurile 2 și 3 au fost obținute de Miss Paraguay și Miss Africa de Sud.

Carmina Cotfas a fost reprezentanta României la Miss Universe 2021. Din păcate, nu a reușit să obțină un loc fruntaș. Cu toate astea, ne-a reprezentat țara cu brio.

Miss România a purtat o rochie spectaculoasă, inspirată din portul Reginei Maria. Ținuta cu motive tradiționale poartă semnătura designerului Aviad Arik Herman. A fost decorată cu 10.000 de cristale în culorile drapelului național. Valoarea ei se ridică la aproximativ 20.000 de dolari.

La proba rochiilor de seară, Carmina a strălucit într-o rochie roșie cu tăieturi adânci. Rochie care i-a pus perfect în valoare silueta de invidiat.

„Poate că nu a fost cea mai ușoară călătorie, dar a fost cu siguranță una frumoasă. Cu toate că poate nu am ajuns in top 16, sunt fericită și onorată de a purta numele României în fața întregii lumi.

Întregul meu efort, toată prestația mea, e dedicată României. Oamenilor mei, patriei mele.

Faptul că m-am aflat pe această scenă, este în sine un lucru extraordinar. O experiență unică în viață. Nu am fost singură pe acest drum, pentru că v-am avut pe voi toți, la fiecare pas. Iar pentru asta, îmi doresc să mulțumesc din suflet”, a scris Carmina Cotfas pe Instagram.

Cine a câștigat Miss Universe 2021