Connect with us

Stiri externe

Cum s-a recreat stilul Prințesei Diana în serialul The Crown

Apariția Prințesei Diana în sezonul 4 din The Crown a făcut ca acesta să fie de departe cel mai așteptat sezon al serialului Netflix. Iată cum au recreat producătorii stilul și unele dintre ținutele iconice ale Prințesei Diana.

Publicat

pe

Cum s-a recreat stilul Prințesei Diana în serialul The Crown

Sezonul 4 din serialul The Crown este la momentul actual cea mai urmărită producție Netflix. Iar asta se datorează, în mare parte, apariției în peisaj a Prințesei Diana. Serialul se pare că are unul dintre cele mai mari bugete din istoria Netflix. Astfel că producătorii au dispus de resursele necesare pentru a reda cât mai fidel nu doar momente din viața Familiei Regale. Ci chiar stilul și unele dintre ținutele iconice ale Prințesei Diana. Iată în continuare câteva dintre ele.

Mai 1981

Moment surprins pe vremea când Diana și Charles erau proaspăt logodiți. Se aflau la Balmoral (Scoția). Puloverul roz purtat atunci de Diana a rămas în istorie. Nu a fost recreat pentru The Crown, ci reinterpretat.

Noiembrie 1988

Rochia pe un umăr semnată Catherine Walker a fost purtată de Prințesa Diana la un dineu la Ambasada Marii Britanii din Paris. În The Crown se păstrează modelul, dar au fost schimbate culorile.

Iulie 1981

Nu mai puțin de 10 oameni au lucrat la foc continuu pentru a realiza această replică a rochiei de mireasă purtată de Prințesa Diana. Au contribuit la acest lucru chiar si Elizabeth și David Emanuel, creatorii inițiali ai legendarei rochii.

Advertisement

Iulie 1981

Look-ul adoptat de Diana cu ocazia participării la un meci de Polo apare și el reinterpretat în sezonul 4 din The Crown.

Iulie 1986

Prințesa Diana nu mergea pe role prin Palat. Dar a fost surprinsă purtând această ținută la joacă alături de copiii ei.

Septembrie 1980

Înainte să devină Prințesă, Diana purta adesea veste pulover în combinație cu cămăși și bluze diafane.

Aprilie 1987

La Festivalul de Film de la Cannes, Diana și-a făcut apariția purtând o superbă creație Catherine Walker.

Martie 1983

Compleul albastru a fost purtat de Diana cu ocazia unei vizite în Australua și Noua Zeelandă. De altfel, prima călătorie peste hotare nu doar pentru ea, ci și pentru Prințul William. Acesta din urmă avea pe atunci doar 10 luni.

Advertisement

Martie 1983

Aceeași vizită oficială, o altă ținută. De această dată o rochie spectaculoasă purtată de Prințesa Diana cu ocazia unui dineu.

Iunie 1981

Iată și ținuta purtată de Diana la premiera din Londra a filmului For Your Eyes Only, din seria James Bond. Evenimentul a avut loc cu doar o lună înaintea căsătoriei Prințesei Diana cu Prințul Charles.

Iulie 1981

Aceasta este ținuta pe care Diana a purtat-o cu ocazia repetiției pentru nunta cu Prințul Charles.

Cum a întâlnit-o Charles pe Diana în The Crown, pe vremea când se iubea cu sora acesteia

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *