Connect with us

Stiri externe

Cum s-a schimbat moda în Gossip Girl 2020 față de 2007

O nouă generație de elevi de la un liceu de elită din New York este pe cale să iasă la iveală. Iată cum s-a schimbat moda în Gossip Girl 2020 față de 2007!

Publicat

pe

Cum s-a schimbat moda în Gossip Girl 2020 față de 2007

Un element important al serialului Gossip Girl a fost moda. Cu siguranță vă aduceți aminte de unele dintre ținutele spectaculoase afișate în serial. Fapt ce le-a transformat pe unele dintre personaje în veritabile style icons. Se pare că și noul serial Gossip Girl își propune același lucru. Bineînțeles, cu câteva schimbări. Pentru că moda nu mai este în 2020 la fel cum era în 2007.

Anna Sui, Marc Jacobs sau Elie Saab sunt doar câțiva dintre designerii de top care și-au pus amprenta asupra Gossip Girl. Vorbim aici despre serialul inițial. Erau piese vestimentare exclusiviste la care marea majoritate de a adolescenților nici măcar nu îndrăzneau să viseze.

Ce își propune noul Gossip Girl? O abordare ceva mai realist din punct de vedere fashion. Filmările au început deja la New York. Astfel că în presa internațională au apărut primele imagini cu actorii din Gossip Girl pe treptele de la Met.

Diferența de stil de la un serial la celălalt este vizibilă. Printre elementele ce au dispărut sunt, spre exemplu, bentițele iconice pe care le purta Blair Waldorf. Cizmele înalte de piele, pantalonii scurți tip biker și hanoracele pare că le-au luat locul.

Advertisement

Stilul este în concordanță cu noua abordare a seriei, care urmărește să reflecte mai precis timpurile și cultura actuală. Să prezinte tineri reali și diversitate.

Cine joacă în noul Gossip Girl. Au inceput filmările!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *