Connect with us

Style Judgement

Cum s-au afișat Prințul William și Prințesa Kate în turneul din Boston

Recent, Prințul William și Prințesa Kate Middleton au bifat un turneu oficial în Statele Unite, mai exact la Boston. A fost pentru prima oară când cei au ajuns în America după 8 ani. Iată ce ținute au afișat!

Publicat

pe

Cum s-au afișat Prințul William și Prințesa Kate în turneul din Boston

Prințul și Prințesa de Wales, William și Kate, au revenit în America pentru prima oară din 2014 încoace. De asemenea, turneul oficial din Boston a fost prima lor călătorie internațională după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul William și Prințesa Kate Middleton au ajuns în Boston miercuri, pe data de 30 noiembrie. Au petrecut acolo trei zile. Timp în care au găzduit cea de-a doua ediție Earthshot Prize Awards. O ceremonie care a onorat cinci inovatori pentru realizările lor în domeniul ecologiei.

„Catherine și cu mine suntem încântați să ne întoarcem în Statele Unite. Suntem de asemenea extrem de recunoscători guvernatorului Baker și Primei Doamne din Massachusetts pentru primirea călduroasă. Le mulțumim oamenilor din Massachusetts și în special din Boston pentru numeroasele lor omagii aduse regretatei Regine Elisabeta.

Ea își amintea mereu cu mare drag de vizita ei de bicentenar din 1976. Bunica mea a fost un om extrem de optimist. Și eu sunt la fel. De aceea am lansat anul trecut Premiul Earthshot. Cu ambiția de a crea o platformă globală care să inspire speranță și optimism. Și prin care, totodată, să încercăm să salvăm viitorul planetei noastre.

Advertisement

Oamenilor din Boston, vă mulțumesc. Vă sunt foarte recunoscător pentru că ne-ați permis să găzduim a doua ediție a Premiilor Earthshot în orașul vostru. Catherine și cu mine abia așteptăm să îi întâlnim pe mulți dintre voi în zilele următoare”, este declarația Prințului William.

Iată în continuare cum s-au afișat Prințul William și Prințesa Kate în turneul din Boston.

2 decembrie 2022 (Earthshot Prize Awards)

2 decembrie 2022 (întâlnire cu Președintele Joe Biden)

2 decembrie 2022 (Kate Middleton vizitează Universitatea Harvard)

2 decembrie 2022 (William vizitează Biblioteca și Muzeul Prezidențial John F. Kennedy)

Advertisement

1 decembrie 2022 (William și Kate, plimbare prin zona de est a orașului Boston)

1 decembrie 2022 (William și Kate, vizită la Roca, o organizație non-profit împotriva violenței urbane)

30 noiembrie 2022 (meciul de baschet NBA dintre Boston Celtics și Miami Heat de la TD Garden)

30 noiembrie 2022 (William și Kate vizitează Primăria din Boston)

30 noiembrie 2022 (Prințul William și Catherine, Prințesa de Wales, sosesc pe Aeroportul Internațional Logan din Boston)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *