Connect with us

Stiri Interne

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Povestea lor de dragoste!

Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se căsătoresc. Alături de fetița lor, Josephine, cei doi formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Iată însă cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste!

Publicat

pe

Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Povestea lor de dragoste!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt totodată discreți atunci când vine vorba despre viața lor privată. Primele zvonuri referitoare la relația lor au apărut în vara anului 2017. În primii ani însă, Gina și Smiley au evitat să vorbească despre povestea lor sau să se afișeze împreună. Lucrurile s-au schimbat în urmă cu trei ani. Atunci au anunțat că se iubesc și că urmează să devină părinți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Fiica lor, micuța Josephine, a venit pe lume în urmă cu doi ani. Acum, cei doi au anunțat că urmează să se căsătorească. Nunta ar urma să aibă loc chiar luna aceasta, iar toate detaliile au fost deja puse la punct.

Cum s-au cunoscut însă cei doi? Cum a început povestea lor de dragoste? Smiley a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici. Acolo, artistul a vorbit despre începuturile relației sale cu frumoasa Gina.

Smiley spune că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Se cunoșteau, se simpatizau, dar nimic mai mult. Asta deoarece de fiecare dată când drumurile lor se intersectau, fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație. Ulterior s-au cunoscut mai bine, ambii singuri fiind de această dată, și și-au dat seama că se potrivesc. De acolo, lucrurile au evoluat cât se poate de natural.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *