Connect with us

Style Judgement

Cum s-au îmbrăcat Charles și Camilla la prima petrecere în grădină după moartea Reginei

Cu câteva zile înainte de încoronarea care va avea loc pe 6 mai, Regele Charles și Regina Camilla au găzduit prima petrecere în grădină după moartea Reginei Elisabeta. Printre invitați s-au numărat numeroase celebrități, precum Lionel Richie, dar și membrii ai Familiei Regale.

Publicat

pe

Cum s-au îmbrăcat Charles și Camilla la prima petrecere în grădină după moartea Reginei

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au găzduit o petrecere în grădină la Palatul Buckingham. A fost o petrecere elegantă cu invitați de seamă, prima organizată după moartea Reginei Elisabeta. Evenimentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de încoronarea de pe 6 mai.

Printre invitați s-au numărat figuri regale precum Prințul Edward sau Prințesa Sophie. De asemenea, celebrități precum Lionel Richie. Artistul va cânta și la concertul de încoronare alături de Katy Perry.

Această petrecere în grădină este prima organizată de Charles în calitate de Rege. Cu toate astea, astfel de evenimente au tradiție și se organizează la Palatul Buckingham încă din anii 1860.

Charles a arătat impecabil într-un costum elegant cu pălărie. Pata de culoare a fost reprezentată de cravata albastră cu buline albe. Nici Camilla nu s-a lăsat mai prejos și a afișat o ținută compusă dintr-o rochie Bruce Oldfield, pălărie Philip Treacy, pantofi cu toc, mănuși din piele și bijuterii cu perle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla va avea loc chiar weekend-ul acesta: sâmbătă, 6 mai, la ora 13:00 (ora României). Ceremonia se va desfășura la Westminster Abbey, locul în care încoronările se organizează din 1066 în Marea Britanie. Catedrala a găzduit până în prezent 38 de ceremonii de încoronare, inclusiv pe cea a Reginei Elisabeta a II-a (1953).