Connect with us

Style Judgement

Cum s-au îmbrăcat Lewis Hamilton și George Russel la Zandvoort 2023 Grand Prix

Tommy Hilfiger anunță că piloții de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Lewis Hamilton și George Russell au purtat look-uri din colecțiile TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS la Zandvoort 2023 Grand Prix, pe 24 august 2023.

Publicat

pe

Cum s-au îmbrăcat Lewis Hamilton și George Russel la Zandvoort 2023 Grand Prix

Lewis Hamilton a fost văzut purtând un tricou premium, croiala relaxed, vintage din viitoarea colecție TOMMY JEANS Remastered, pantaloni cargo wide fit din Tommy Collection by TOMMY JEANS Fall 2023 și o bentiță neagră din bumbac.

George Russell a fost văzut purtând o cămașă cu imprimeu în carouri cu dungi și pantaloni conici din bumbac Hampton, din colecția TOMMY HILFIGER Pre-Fall 2023.

Colecția TOMMY JEANS Remastered, lansată în noiembrie, sărbătorește cea de-a 50-a aniversare a hip-hop-ului și a conexiunii adânc înrădăcinate a lui TOMMY HILFIGER cu această mișcare culturală. Trecutul se întâlnește cu viitorul într-o colecție capsulă care oferă o selecție modernă a celor mai influente stiluri de patrimoniu.

Colecția TOMMY HILFIGER Pre-Fall 2023 oferă noi twist-uri ale clasicilor americani. Siluetele de arhivă sunt reîmprospătate cu un stil relaxat, prezentând culorile emblematice ale brand-ului, roșu, alb și albastru.

Câștigătorul Grand-Prix George Russell a îmbrățișat look-ul cool al sezonului, Classic American.