Connect with us

Style Judgement

Cum s-au îmbrăcat Lewis Hamilton și George Russell la Bahrain Grand Prix 2023

Bahrain Grand Prix 2023 s-a desfășurat în perioada 3-5 martie, iar Lewis Hamilton și George Russell, doi dintre cei mai apreciați piloți Formula 1, au bifat apariții impecabile în ținute ce fac parte din colecția de primăvară 2023 a celebrului brand Tommy Hilfinger.

Publicat

pe

Cum s-au îmbrăcat Lewis Hamilton și George Russell la Bahrain Grand Prix 2023

Pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG PETRONAS, George Russell, a purtat Tommy Hilfiger Collection, sezonul de primăvara 2023, la Marele Premiu al Bahrainului pe 2 martie 2023.

George Russell poate fi văzut purtând o pereche de pantaloni scurți în dungi cu croială relaxată și un tricou half-zip cu mânecă lungă și emblema Tommy Hilfiger Collection brodată pe piept.

Și Lewis Hamilton, pilotul echipei Mercedes-AMG Petronas F, de șapte ori campion mondial FIA de Formula1TM, a purtat o ținută Tommy Hilfiger Collection, sezonul de primavară 2023, la Bahrain Grand Prix. El a fost fotografiat pe 4 martie, purtând o combinație de blugi și cămață din denim prespălat, parte din Tommy Hilfiger Collection.

Tommy Hilfiger Collection face parte din campania Classics Reborn Primăvară 2023, care prezintă clasicele modelele reinventate. Stilul caracteristic al brandului prinde astfel din nou viață prin intermediul expresiei de sine a noii generații.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *