Connect with us

Stiri externe

Cum s-au imbracat membrii Casei Regale la Commonwealth Day 2020

Ieri, cu ocazia Commonwealth Day 2020, Printul Harry si Meghan Markle s-au intalnit cu Printul William si Kate Middleton, Tabloul regal a fost completat de Regina Elisabeta, Printul Charles si sotia acestuia Camilla. Iata cum s-au imbracat la eveniment!

Publicat

pe

Cum s-au imbracat membrii Casei Regale la Commonwealth Day 2020

Commonwealth Day 2020 a marcat ultima aparitie a Printului Harry si a lui Meghan Markle in calitate de membri ai Familiei Regale. Acestia isi vor incepe oficial noua viata, in afara Familiei Regale, pe data de 31 martie. Iar incepand cu 1 aprilie, nu vor mai avea birouri in Palatul Buckingham.

Ca ultim eveniment la care participa in calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice, Printul Harry si Meghan Markle au participat la slujba organizata anual la Westminster Abbey cu ocazia Commonwealth Day.

Meghan Markle a purtat o tinuta all green. Inca Ducesa a optat pentru o rochie Emilia Wickstead, palarie William Chambers, geanta Gabriella Hearst si pantofi Aquazzura.

Kate Middleton a optat pentru un palton rosu, acelasi pe care l-a purtat la slujba de Craciun de la Sandrigham din 2018.

Advertisement

Printul William a ales un costum clasic, in nuanta de albastru inchis. Cravata burgundy se potriveste de minune cu tinuta sotiei sale.

Regina a afisat un outfit intr-o nuanta frumoasa de albastru pudrat, manusi si incaltari negre.

Printre participantii la slujba de la Westminster Abbey s-au numarat si Printul Charles si sotia sa, Camilla.

Printul Harry si Megan Markle, prima aparitie publica dupa divortul de Casa Regala

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *