Connect with us

Style Judgement

Cum s-au imbracat vedetele la Garden Party – Zilele Regalitatii, Sinaia

Dana Savuica, Albertina Ionescu si Alina Puscas s-au numarat printre cei care au participat marti la ceremoniile destinate Zilelor Regalitatii, evenimente organizate la Sinaia. Iata cum s-au imbracat vedetele la Garden Party si ce s-a intamplat acolo.

Publicat

pe

Printre cele peste 5000 de persoane care au luat parte marti la ceremoniile dedicate Zilelor Regalitatii, desfasurate la Sinaia, s-au aflat si persoane publice. Dana Savuica, Albertina Ionescu si Alina Puscas s-au numarat printre cei care au participat la Garden Party si s-au si imbracat conform codului vestimentar.

Astfel, Dana Savuica a optat pentru un mix de rosu si negru, haina de blana, pentru orele mai racoroase ale serii, si nelipsita palarie neagra. Vedeta a luat parte la eveniment alaturi de prietena ei, Adela Diaconu, prezentator al unei cunoscute emisiuni de la Nova TV Brasov.

dama-savuica-ziua-regelui

dama-savuica-ziua-regelui-1

Albertina Ionescu a purtat o rochie diafana roz banan, marca Laura Hancu, si o capa fina nude, asortata cu pantofii stiletto.

albertina-ionescu-ziua-regelui

Alina Puscas, insarcinata in trei luni, a participat la evenimente alaturi de iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Prezentatoarea de la Antena 1 a purtat o rochie alba pana la genunchi, cu aplicatii florale turquoise, pantofi aurii, geanta plic turquoise, si o palarie cu boruri mici turquoise.

alina-puscas-ziua-regelui

In cadrul evenimentelor de la Sinaia, s-au depus coroane de flori la statuia regelui Carol I din Piata Palatului Regal, a avut loc un Garden Party si un concert regal. La ceremonii au luat parte principesa Margareta, principele Radu, principesa Elena, Alexander Nixon, principesa Sofia si arhiducesa Maria-Magdalena a Austriei.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *