Connect with us

Style Radar

Cum să adoptăm un stil vestimentar feminin potrivit pentru orice ocazie

În luna martie, brandul românesc CRISTALLINI lansează un manifest pentru feminitate și ne oferă câteva sfaturi prețioase pe care e important să le aplicăm dacă ne dorim să adoptăm un stil vestimentar feminin adecvat oricărei ocazii.

Publicat

pe

Cum să adoptăm un stil vestimentar feminin potrivit pentru orice ocazie

„Fiecare dintr noi putem deveni, prin puterea exemplului personal, un model pentru o altă femeie. Ne dorim ca noi, femeile, să avem mai multă încredere în propria persoană. În frumusețea și feminitatea noastră. În felul în care arătăm și în mesajul pe care îl transmitem mai departe. Trebuie să avem puterea de a accepta situații de viață, realități, particularități care ne fac unice și să depășim tabu-uri. Nu te naști femeie, ci devii – așa cum spunea Simone de Beauvoir în 1949”, declară reprezentanții brandului românesc CRISTALLINI.

Feminitatea este definită ca un set de atribute, comportamente și roluri. Ea e un mix de reguli, de trăsături. Mai presus de toate însă, este un melanj între atitudine, grație, eleganță, inteligență, șarm, seducție. Iată un set general de conduită a feminității:

Eleganța vestimentară, dublată de grație în maniere, atitudine și limbaj.

Un set de valori pe care să le transmiți despre propria persoană.

Fii o sursă de inspirație pentru cei din jur!

Un comportament adaptat fiecărei situații în parte, în care să primeze diplomația și empatia.

Atenție acordată imaginii în social media.

Roxana Ostroveanu, Cretive Director CRISTALLINI, a trasat la începutul anului 2021 un set de „deziderate” pe care să le urmăm pentru a ne redefini conduita vestimentară.

„Tot ce îmi doresc de la 2021 este să ne învețe să fim din ce în ce mai feminine. Avem această tendință în ultima vreme de a fi foarte masculine, crezând că așa ne exprimăm personalitatea. Că așa ne afirmăm independența, asumarea, puterea. Faptul că ne îmbrăcăm feminin nu ar trebui să însemne că suntem mai puțin independente ori inteligente. Din contră! Înseamnă că nu ne este teamă să părem gingașe, fragile, seducătoare”, spune aceasta.

 

Este foarte important să purtăm ținute care se adaptează contextului în care ne aflăm. Ținute care totodată să ni se potrivească mănușă.

La birou ori în întâlnirile de afaceri ne putem crea în showroom-ul CRISTALLINI o garderobă Custom-Made, direct pe masuri. Asta ne dă posibilitatea de a adăuga elemete definitorii de personalizare. De la alegerea țesăturilor, a nasturilor și căptușelilor până la modelele buzunarelor, ale reverelor și chiar mesaje personalizate ori inițiale brodate pe interior.

La întâlniri casual, putem readuce în actualitate rochii ori costume din tweed cu căptușală din mătase pentru un plus de confort. Acestea au o eleganță aparte și redefinesc eleganța contemporană.

La restaurant ori la o ieșire cu prietenii putem opta pentru ținute mai relaxate, casual, din materiale mai confortabile, dar prețioase. Ca de exemplu catifeaua. Putem opta pentru rochii sacou, salopete ori rochii relaxate de cocktail.

Pentru evenimentele formale, CRISTALLLINI propune rochii senzuale și elegante de cocktail din materiale prețioase cu elemente de o distincție aparte. Tulle, broderie manuală, aplicații din cristale, dantelă, paiete, elemente florale 3D, pene din struț.

Pentru inimitatea casei, colecția loungewear Maison Amour se pliază perfect pe noul trend realaxat, dar cu note de eleganță și feminitate.

În această perioadă CRISTALLINI vă propune REDUCERI de 70%, atât în showroom, cât și online!

Maison Amour: prima colecție de lenjerie intimă Cristallini!