Connect with us

ADPM Health

Cum sa ai corpul ca Jake Gyllenhaal! VIDEO

Jake Gyllenhaal arata absolut impecabil dupa un regim dur de antrenamente pe care l-a urmat vreme de jumatate de an pentru pregatirea rolului din filmul „Southpaw”. Iata ce trebuie sa faci pentru a ajunge sa arati la fel de bine ca celebrul actor!

Publicat

pe

southpaw-jake-gyllenhaal

Ca sa ajunga sa arate impecabil pentru rolul sau din pelicula „Southpaw”, Jake Gyllenhaal a urmat un program dur de antrenamente. Vreme de jumatate de an, a facut sport 6 ore pe zi plus 1.000 de abdomene dimineata si inca 1.000 de abdomene seara, inainte de culcare.

jake-gyllenhaal-southpaw

Pentru cei curiosi sa vada ce inseamna mai exact un astfel de antrenament draconic, tocmai a fost lansat un clip ce urmareste pregatirea lui Jake Gyllenhaal pentru rolul boxerului Billy Hope din filmul „Southpaw”.

jake-gyllenhaal-antrenament

„Nu stiam nimic despre box atunci cand am inceput. Stiam doar ca nu voi reusi decat daca voi invata exact ce inseamna. Atunci cand imi pun ceva in minte, nu ma opresc pana nu imi ating telul. E un lucru cu care ma mandresc. Intr-un final, am ajuns sa simt ca o pot face”, a declarat Jake Gyllenhaal.

jake-gyllenhaal-southpaw1

Desi actorul a mai avut pana acum parte de transformari fizice pentru rolurile sale, transformarea de acum este de departe cea mai vizibila. Asta deoarece a fost nevoit sa ia in greutate 7 kilograme de masa musculara pura.

jake-gyllenhaal-southpaw2

Mai mult, Jake Gyllenhaal a dezvaluit ca scenele de bataie din ringul de box sunt cat se poate de reale.

Advertisement