Connect with us

Stiri Interne

Cum se apără Selly după petrecerea cu maneliști în timpul pandemiei

Selly a ținut o petrecere acum câteva zile, cu ocazia zilei sale de naștere. Filmulețele de la eveniment postate pe social media au atras atenția autorităților care le-au dat sărbătoritului și invitaților amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială în contextul pandemiei. Iată cum se apără vlogger-ul.

Publicat

pe

Cum se apără Selly după petrecerea cu maneliști în timpul pandemiei

Au trecut câteva zile de la izbucnirea unui scandal pornit de la ziua de naștere a lui Selly. Vlogger-ul a împlinit 20 de ani și a celebrat printr-o petrecere de pomină cu mulți invitați și manele. Imaginile postate chiar de el pe social media au atras rapid atenția autorităților. Așa se face că Selly și invitații săi s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială în contextul pandemiei.

Selly a răspuns public, printr-un vlog postat pe contul său de YouTube. El explică exact cum au stat lucrurile și spune că e judecat pe nedrept.

“Am fost și eu cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov, să petrec de ziua mea. Bineînțeles că din treaba asta a ieșit scandal național. Practic sunt acuzat de două chestii. O dată că am făcut treaba asta în pandemie, și a doua că i-am adus pe Tzancă și pe Biju să cânte la ziua mea. Și acum e amuzant, că oamenii sunt mai supărați pe a doua chestie decât pe prima. Nu e supărată lumea că facem petreceri în pandemie, ci că ascultăm manele la petreceri. Este ireal câtă ipocrizie poate exista în țara asta!”, sunt cuvintele lui Selly.

Advertisement

Acesta insistă că la petrecerea sa au fost respectate normele în vigoare, iar majoritatea invitaților făcuseră testul COVID.

„Oamenii legii nu au venit acolo. Ei s-au prins a doua zi pe la 6 seara,când au văzut filmulețele de pe TikTok și m-au sunat. Ei doar au aplicat legea, dar legea e foarte stupidă. Legea nu ar trebui să fie aceeași pentru toți? Atunci cum e legea la fel pentru toți când toate cluburile sunt pline? Eu am luat toate măsurile de protecție, am rugat înainte de petrecere pe toată lumea să facă testul Covid! 90 la sută din ei au făcut treaba asta! Vineri seara a fost doar o masă cu nouă persoane. A doua seară, mi-am chemat prietenii mai tineri, care 90 la sută dintre ei ascultă manele“, a mai declarat Selly.

Câți oameni s-au uitat la show-ul lui Selly de la Prima TV

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *