Connect with us

Stiri externe

Inedit! Cum se pregateste gazda Neil Patrick Harris pentru seara Oscarurilor

Neil Patrick Harris este cel care anul acesta va prezenta Premiile Oscar. A inceput numaratoarea inversa pana la mult asteptata gala, iar simpaticul actor a inceput deja sa se pregateasca pentru rolul de gazda. Iata cum!

Publicat

pe

neil-patrick-harris

Neil Patrick Harris stie ce inseamna sa fii o gazda buna! A prezentat Premiile Emmy de 2 ori si Premiile Tony de 4 ori, iar anul acesta a fost ales sa prezinte Premiile Oscar, gala ce va avea loc pe data de 22 februarie.

neil-patrick-harris1

„Mereu mi-a placut sa ma concentrez pe dictie, asa ca fac permanent exercitii in acest sens. Dezvaluim multe lucruri despre noi insine prin felul in care comunicam verbal”, spune Neil Patrick Harris despre felul in care se pregateste pentru seara Oscarurilor.

Cel mai mult i-a luat actorului sa repete, in oglinda, pronuntia numelui colegului sau de breasla, Benedict Cumberbatch.

BENEDICT-CUMBERBATCH

„Vreti sa stiti de cate ori am repetat Benedict Cumberbatch in oglinda? Cam dee 2086 de ori”, glumeste el.

neil-patrick-harris4

Un moment special in seara cea mare va fi acela in care Neil Patrick Harris va canta, pe scena Premiilor Oscar, melodia „Moving Pictures”, compusa special pentru el de cei care au compus si coloana sonora a filmului „Frozen”, Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez.

neil-patrick-harris5

Mare parte din discursurile pe care le va prezenta pe scena Oscarurilor, au fost deja ascultate de partenerul sau de viata, David Burtka.

„Este un critic foarte dur, dar ideile pe care mi le da sunt excelente. Multe dintre ele le voi folosi”, a mai spus el pentru revista People.

neil-patrick-harris3

In plus, inainte de Oscaruri, Neil Patrick Harris mai spune ca se pregateste consumand zilnic un fresh de mar, morcov, ghimbir si sfecla.

„E important sa fiu concentrat exclusiv pe show si nu pe digestie sau pe faptul ca sunt balonat”, incheie el seria declaratiilor.

neil-patrick-harris2

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *