Connect with us

Stiri Interne

Cum se simte Cătălin Botezatu după al șaptelea stent la inimă

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Cătălin Botezatu a fost în Turcia, unde a fost supus unui set complet de analize. În urma controlului amănunțit, medicii au hotărât să îi monteze un nou stent la inimă. Iată cum se simte designerul acum!

Publicat

pe

Cum se simte Cătălin Botezatu după al șaptelea stent la inimă

Deja de mai mulți ani, Cătălin Botezatu se confruntă cu afecțiuni ale inimii pe care reușește însă, cu ajutorul medicilor, să le țină sub control.

Luna trecută, designerul a mers în Turcia pentru un set complet de analize. În acest sens, el a ales același spital la care, acum patru ani, a fost operat de cancer la colon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

În urma controalelor efectuate acum, printre care și o angiografie coronariană, medicii turci au descoperit posibilitatea declanșării unei afecțiuni cardiace. Pentru a preveni acest lucru, doctorii au decis că Botezatu are nevoie de montarea unui nou stent la inimă. În prezent, acesta are nu mai puțin de șapte astfel de dispozitive montate pentru ca inima sa să funcționeze normal.

Intervenția a fost un succes, iar designerul este bucuros că analizele nu au indicat alte probleme de sănătate.

Zilele trecute, Cătălin a avut și prima prezentare de modă după operația la inimă. Conform ciao.ro, el se simte bine și se concentrează acum pe carieră. Urmează o perioadă extrem de aglomerată cu foarte multe fashion show-uri de organizat. El își va prezenta noile colecții la Monte Carlo, New York, Paris, Veneția, dar și în mai multe orașe din România.

Peste încă jumătate de an, el va ajunge din nou la spitalul din Turcia pentru noi analize.