Connect with us

Stiri Interne

Cum se simte CRBL după accidentul de motocicletă

CRBL a fost duminică implicat într-un accident de motocicletă desfășurat în orașul Hațeg din Hunedoara. Artistul a fost transportat de urgență la spital. Iată care este în prezent starea lui de sănătate.

Publicat

pe

Cum se simte CRBL după accidentul de motocicletă

Duminică, în jurul prânzului, CRBL a fost implicat într-un accident rutier. Artistul se afla pe motocicletă când a încercat să depășească o coloană de mașini în Hațeg, județul Hunedoara. Conform polițiștilor, acesta ar fi lovit în plin o autoutilitară. Din fericire, accidentul nu a fost soldat cu victime decedate.

Fostul component al trupei Simplu a fost însă dus de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Conform okmagazine.ro, artistul a suferit fracturi costale și o lovitură la coloana vertebrală. Starea sa este la momentul actual stabilă și nu necesită intervenții chirurgicale. El este internat pe secția de ortopedie, însă medicii au în plan să îl externeze în cursul zilei de luni. Asta, bineînțeles, dacă nu apar alte complicații între timp.

Nici el, nici conducătorul autoutilitarei nu consumaseră alcool. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *