Connect with us

Stiri externe

Cum și-a amenajat Selena Gomez biroul

Selena Gomez nu este doar o artistă de succes, ci și o femeie de afaceri în toată regula. La doar 31 de ani, aceasta conduce un imperiu în domeniul produselor cosmetice. Recent, artista și-a reamenajat biroul. Iată ce tipuri de decorațiuni a ales!

Publicat

pe

Cum și-a amenajat Selena Gomez biroul

La fel ca multe alte staruri internaționale, și Selena Gomez a intrat în domeniul business. Folosindu-se de capitalul de imagine de care se bucură, artista și-a lansat propriul beauty brand în urmă cu trei ani.

Compania pe care aceasta o conduce se numește Rare Beauty. Este vorba despre o linie de produse cosmetice vegane și cruelty free pentru un machiaj natural, de zi cu zi.

Ca orice femeie de afaceri care se respectă, Selena își conduce business-ul din propriul birou. Un spațiu de lucru pe care vedeta l-a reamenajat recent.

Piesa de rezistență este de departe scara interioară multicoloră ce dă un aer aparte întregului spațiu. Interesant este că scara nu duce undeva anume, întrucât biroul are un singur etaj. Este folosită însă ca decorațiune de interior. Fiecare treaptă a fost vopsită în una dintre nuanțele liniei de blush-uri din colecția Selenei.

Inițial un spațiu rece și impersonal, biroul a fost transformat într-un loc cald în care artista merge cu plăcere să lucreze.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *