Connect with us

Stiri Interne

Cum și-a început Valentina Pelinel cariera de model în America

În urmă cu mai bine de două decenii, a cunoscut succesul ca model internațional tocmai în New York. Iată cum și-a început Valentina Pelinel cariera de model în America și cum a ajuns să defileze pe podium pentru cele mai mari case de modă.

Publicat

pe

Cum și-a început Valentina Pelinel cariera de model în America

Acum aproximativ 20 de ani, Valentina Pelinel a plecat în America. Își dorea să devină model, iar acolo era locul în care simțea că și-ar putea îndeplini acest vis. Nu i-a fost ușor, însă prin perseverență și multă muncă a reușit să se facă cunoscută. A ajuns să defileze pentru cele mai mari case de modă și chiar să își cumpere un apartament în New York.

În podcastul lui Ameri Nasrin, Valentina Pelinel a povestit despre perioada dinainte să cunoască succesul în America. Le-a solicitat agențiilor de acolo un salariu săptămânal, astfel încât să poată trimite bani acasă.

„Le-am spus că trebuie să trimit și bani la mama acasă. Trebuie să mă și îmbrac, să mănânc și așa stau lucrurile. Altfel nu pot să rămân. Au fost de acord, am semnat un contract. Au investit în primii ani foarte mulți bani în mine pentru că îmi ofereau un apartament, apoi acești 500 de dolari pe săptămână. Aveam nevoie să merg la dentist că dantura mea era praf. Aveam coșuri pe față, a trebuit să mă trimită la dermatolog. Un an de zile am muncit doar ca să plătesc datoriile acumulate”, a povestit ea.

Advertisement

Cam 10 ani a locuit Valentina la New York.

„Nu mi-a plăcut nicăieri ca în America. Acolo m-am regăsit. Stilul de viață, oamenii, erau foarte sociabili, râdeam, ne distram. Acolo, timpul costă bani și e apreciat ca atare. Cam atunci când am ajuns pe Time Square am realizat că am făcut cam tot în cariera mea. Sunt foarte mândră că nu am ales calea ușoară. Sunt dovada vie că poți să faci ceva fără să faci compromisuri. Puteam să fac mult mai mult dacă alegeam calea ușoară. Eu am fost foarte atentă la fiecare leu pentru că nu i-am avut, aveam liste și eram calculată. Trebuie să respecți banul ca să te respecte”, a adăugat vedeta.

Advertisement

Valentina Pelinel, la 41 de ani. Cum a sărbătorit-o Cristi Borcea!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *