Connect with us

Stiri Interne

Cum și-a tratat Ramona Bădescu depresia după naștere

Deși momentul în care a devenit pentru prima oară mamă a fost unul dintre cele mai fericite ale vieții ei, Ramona Bădescu nu a fost ocolită de o problemă cu care se confruntă multe dintre proaspetele mame: depresia prostnatală. Iată cum a scăpat vedeta de probleme!

Publicat

pe

Cum și-a tratat Ramona Bădescu depresia după naștere

În urmă cu trei ani, Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mamă, la vârsta de 50 de ani. I s-a îndeplinit atunci un vis și spune despre nașterea băiețelului ei că a fost un moment extrem de fericit. Cu toate astea, vedeta s-a confruntat cu o problemă foarte des întâlnită, în ultimii ani, în rândul proaspetelor mame. Este vorba despre depresia postnatală.

Imediat după ce a născut, Ramona a avut o perioadă în care s-a dedicat exclusiv creșterii băiețelului ei. Ignazio are acum 3 ani. Era fericită cu schimbările din viața ei, dar depresia și-a făcut curând simțită prezența. Ramona Bădescu a apelat la un antrenor holistic și mental coach, Vasile Păun. Acesta a ajutat-o să-și reechilibreze emoțiile, să scape de energiile negative și să își recapete încrederea în ea.

„După naștere și în timpul pandemiei am avut așa o depresie și o neîncredere în mine. Problemă pe care eu, ca o femeie foarte puternică și cu încredere în mine, nu știam cum o să o depășesc. Și am aflat de la regizorul filmului Egregora, Andrei Chiriac, despre Vasile Păun. Am lucrat cu el puțin în timpul filmărilor. Pentru că trebuia să filmez în Bucegi, la temperaturi foarte joase, m-a antrenat. M-a ajutat astfel și am continuat să mai fac câteva ședințe cu Vasile, pe care l-am întâlnit la momentul potrivit.

Eu, după ce am devenit mamă, m-am dedicat exclusiv fiului meu. Mă retrăsesem din activitatea mea, îmi doream să fac numai lucrul acesta. Aveam și temeri la un moment dat că poate nu o să fiu cea mai bună mamă, poate nu voi face față situației. Mă tot gândeam cum o să fie și cum o să mă descurc din această postură. Până la urmă o mamă e mamă și la 20 de ani și la 50 de ani, însă lucrând cu un antrenor holistic și un mental coach mi-am redobândit pozitivitatea și încrederea în mine”, „, a declarat ea pentru Click.ro.

Au fost atât ședințe în cabinetul terapeutului, cât și ședințe în aer liber, în care actrița s-a reconectat cu natura.

„Ședințele au avut loc și în natură. Am mers la pădurea Băneasa, am îmbrățișat copaci, am primit cea mai bună energie. Practic rolul acestor ședințe este de a te echilibra mental, psihic, emoțional. Te cunoști mai bine, vibrezi cu natura, sunete, energii. M-am reîncărcat cu energia naturii. Ședințe se fac și într-un ambient intern, cu uleiuri esențiale, sunete și melodii speciale pentru a ajunge la vibrațiile interioare”, a adăugat ea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *