Connect with us

Stiri externe

Cum şi-au făcut apariția Melania și Donald Trump la anunțul noii candidaturi

Donald Trump și-a anunțat oficial candidatura pentru viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite și speră să ajungă din nou la Casa Albă după ce, la alegerile trecute, a fost învins de Joe Biden. Iată cum și-au făcut apariția Melania și Donald Trump la anunțul noii candidaturi!

Publicat

pe

Cum şi-au făcut apariția Melania și Donald Trump la anunțul noii candidaturi

Donald Trump se vrea din nou în fruntea Statelor Unite. Și-a anunțat oficial candidatura pentru următoarele alegeri prezidențiale, care vor avea loc în 2024.

Evenimentul de anunțare a noii candidaturi s-a desfășurat în Florida. Chiar la Mar-a-Lago, clubul exclusivist pe care fostul președinte îl deține. Alături i-a fost soția sa, Melania Trump.

„Revenirea Americii începe chiar acum. Aceasta nu este doar o campanie, este o misiune de salvare a țării. Vom zdrobi forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății. Pentru noi, pentru copiii noștri și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii ne așteaptă. Și împreună vom face America puternică din nou! Vom face America bogată din nou! Vom face America tare din nou! Vom face America mândră din nou! Vom face America sigură din nou! Vom face America glorioasă din nou! Și vom face America măreață din nou!”, a spus Donald Trump de la tribună.

Deși cu zâmbetul pe buze în public, Melania Trump nu ar fi însă atât de dornică să revină la Washington. Nu reprezintă niciun secret faptul că rolul de Primă Doamnă nu i-a fost pe plac.

Ba mai mult, a așteptat cu nerăbdare să părăsească Casa Albă atunci când Joe Biden i-a luat locul soțului ei. Cu toate astea, îl susține pe Trump, sperând însă că șansele ca visul de a se vedea din nou Președinte nu sunt prea mari.