Connect with us

Stiri Interne

Cum sună noua piesă INNA

INNA lansează single-ul ”Read My Lips” în colaborare cu Farina, o cameleonică artistă originară din Columbia.

Publicat

pe

Cum sună noua piesă INNA

INNA revine în forță cu single-ul ”Read My Lips”, o piesă care atrage atenția de prima ascultare, în colaborare cu Farina, superstar din Columbia.

”Read My Lips” este un mix de stiluri (pop, reaggaeton, trap). A fost compusă de Sean Fischer, Elsa Curran, Lilian Caputo, Britt Burton, Farina Pao Paucar Franco „Farina”. Și produsă de French Braids și Alexandru Cotoi.

Noua piesă INNA:

Videoclipul prezintă două artiste puternice, sexy, stylish și a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative). Pentru Farina, echipa video a fost formată din Jhon Nael and Jhonatan Abraham (NJ Entertainment) și Jared Pimienta (DoP).

Pentru ținute și look-uri, INNA a colaborat cu RDStyling (styling). Dar și cu Adonis Enache (EndorphinLab pentru hair) și Anca Buldur (make-up).

„Sunt entuziasmată să lansez ”Read My Lips”. Mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina. O super artistă, my latino girl. Let’s get this party started!”, a declarat INNA.

Inna, relație de iubire cu un rapper

„Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance. Și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate. Lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm ”Read My Lips” împreună”, a spus Farina.

Farina este cântăreață, actriță, compozitoare originară din Columbia care s-a făcut remarcată în cadrul show-ului X Factor, unde a obținut locul 3, dar și prin versatilitatea de a aborda mai multe genuri muzicale (reaggae, rap, trap, pop, dancehall), precum și prin colaborările cu artiști precum Tinie, Thalia, Sofia Reyes și Maluma.

INNA a lansat anul acesta ”Not My Baby”, ”Sober”, ”VKTM” în colaborare cu Sickotoy și TAG, ”Discoteka” cu Minelli și ”Nobody”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *