Connect with us

Stiri externe

Cum sunt ridiculizați Meghan și Prințul Harry în South Park

Meghan și Prințul Harry pare că au ajuns ținta tuturor ironiilor. Cei doi au fost ridiculizați într-un episod al animației South Park, ceea ce nu i-ar fi lăsat indiferenți pe Harry și Meghan. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Cum sunt ridiculizați Meghan și Prințul Harry în South Park

Prințul Harry și Meghan Markle au fost ridiculizați într-un episod recent South Park. Serialul de animație creat de Try Parker și Matt Stone face haz de cuplul regal cu referire la ultimii ani din viața celor doi.

Spre exemplu, în episodul animat, Harry își promovează cartea biografică, intitulată în serial WAAAGGH. Bineînțeles, scena face referire la cartea biografică a Prințului, Spare, lansată în luna ianuarie. Personajul animat Kyle le spune amicilor săi în acest episod: „Au acest avion privat imens parcat în fața casei mele și îmi tot cer să le cumpăr cartea.”

În același episod, personajele inspirate de Harry și Meghan se întâlnesc cu un brand manager care o descrie pe Ducesă drept „actriță, influencer și victimă”. Haryy, în schimb, este descris cu apelativele „prinț regal, milionar, victimă a lumii”.

South Park ridiculizează și interviul pe care cei doi foști membri activi ai Familiei Regale Britanice i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey.

Episodul se numește „The Worldwide Privacy Tour” („Turneul mondial al intimității”). Concluzia e simplă! Cei doi cer intimitate, dar fac tot felul de lucruri care atrag inevitabil atenția asupra lor. Personajele simpatice din South Park îi cataloghează drept „prințul prostănac și soția lui stupidă”.

Se pare că Meghan a fost extrem de deranjată de felul în care ea și soțul ei au fost ironizați de producătorii show-ului. Au existat chiar zvonuri conform cărora ea și Harry ar fi intenționat să le intenteze acestora un proces. Zvonurile au fost însă ulterior dezmințite de reprezentanții celor doi.