Connect with us

ADPM Cool

Cum te poți caza în apartamentul lui Carrie din Sex and the City

Motiv de bucurie pentru fanii serialului fenomen Sex and the City. Cei care ajung în New York se pot caza în apartamentul lui Carrie Bradshaw. Unde mai pui că prețul este unul extrem de accesibil! Iată detaliile!

Publicat

pe

Cum te poți caza în apartamentul lui Carrie din Sex and the City

„În New York, întotdeauna ești în căutarea unui job, a unui iubit sau a unui apartament”, spune Carrie Bradshaw în urmă cu 23 de ani. Mai exact, la debutul serialului fenomen Sex and the City.

Serial urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Oameni care s-au regăsit în personaje și au simțit cumva că fac parte din viețile lor.

Acum, fanii au un real motiv de bucurie. Odată ajunși în New York, se pot caza în apartamentul lui Carrie Bradshaw.

Mai exact, într-unul identic realizat de Airbnb în parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products.

Apartamentul lui Carrie a fost recreat în cele mai mici detalii. El poate fi închiriat, iar prețul este de doar 23 de dolari pe noapte.

Locuința nu este situată în clădirea în care Carrie locuia în serial, însă acesta este doar un detaliu. Odată intrat în apartament, simți automat că pătrunzi în lumea fascinantă a serialului.

În colț, stă cuminte laptopul la care Carrie scria în fiecare seară. Din decor nu lipsește nici scaunul realizat de Aidan Shaw, fostul iubit al acesteia. Și bineînțeles, dressing-ul iconic. Dressing în care se regăsesc ținute, pantofi și accesorii de designer.

Rochia Carrie din noul Sex and the City