Connect with us

Stiri Interne

Cum vor juriza Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo la The Four – Cei 4 (Antena 1)

Antena 1 va lansa un nou show de talente muzicale, varianta romaneasca a formatului international The Four. Juratii/antrenorii concurentilor vor fi Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo. Iata cum vor juriza ei la “Cei 4”, asa cum se va numi show-ul de la Antena 1!

Publicat

pe

Cum vor juriza Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo la The Four – Cei 4 (Antena 1)

Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo sunt juratii/antrenorii noului show de talente muzicale de la Antena 1, Cei 4. Este vorba de varianta romaneasca a formatului international The Four. Care este diferenta fata de X Factor sau Vocea Romaniei?

Iata pasii pe care ii vor urma cei care spera sa castige competitia si sa devina faimosi in showbiz-ul romanesc.

Concurentii, denumiti challengeri, se prezinta la auditii si, daca impresioneaza si sunt selectati de unul din cei patru jurati/antrenori, ei le vor putea ocupa acestora locul de la pupitru. Cum asa? Daca unul din concurenti, spre exemplu, ii va impresiona pe toti cei patru jurati, el ii va putea provoca la duel pe unul din acestia. Odata ajunsi sa evolueze impreuna pe scena, ei sunt evaluati de public, iar daca  acesta va considera ca challegerul/concurent a cantat mai bine decat juratul, va putea ocupa locul acestuia de la pupitru. In aceste conditii, juratul este in pericol sa paraseasca competitia, insa, daca sunt votati de public, ei se pot intoarce in emisiunea in semifinala.

https://www.youtube.com/watch?v=cTs_HwgdrGo

Advertisement

 

https://www.youtube.com/watch?v=bzqbx0e4NQM

 

Este un mecanism cu totul nou pentru show-urile de talente difuzate pana acum in Romania. Ramane de vazut cum va arata productia per ansamblu si ce impact va avea la publicul romanesc. The Four – Cei Patru va fi lansat de Antena 1 in aceasta primavara.

 

Advertisement

https://www.youtube.com/watch?v=A4GTFIWRbHg

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.