Connect with us

ADPM Coffee Break

Cupluri de vedete care s-au cunoscut la intalniri aranjate

De la Justin Timberlake si Jessica Biel sau Printul Harry si Meghan Markle pana la Jennifer Aniston si Brad Pitt ori Salma Hayek si Francois-Henri Pinault, iata ce cupluri de vedete s-au cunoscut la intalniri aranjate.

Publicat

pe

Cupluri de vedete care s-au cunoscut la intalniri aranjate

Sunt bogati, celebri si din cale afara de frumosi. Au intreaga lume la picioare si ai crede ca nu intampina probleme in a-si gasi un partener. Si totusi, unele dintre marile vedete de la Hollywood au avut nevoie de ajutorul prietenilor pentru a-si gasi… jumatatea!

Justin Timberlake si Jessica Biel

Cei doi s-au cunoscut, in anul 2007, cu ajutorul unui prieten comun. Ambii abia iesisera din alte relatii si nu cautau ceva serios. Justin a povestit, mai tarziu, ca a placut-o atat de tare pe Jessica incat a sunat-o rapid si a invitat-o la o a doua intalnire.

Printul Harry si Meghan Markle

Intalnirea celor doi a fost aranjata de o prietena comuna. Cel mai probabil, este vorba despre Violet von Westenholz, prietena din copilarie a Printului Harry si PR pentru brand-ul Ralph Lauren.

Taylor Swift si Calvin Harris

Ellie Goulding este cea care le-a facut lipeala celor doi artisti. Taylor Swift si Calvin Harris au fost impreuna vreme de 1 an, insa s-au despartit in anul 2016.

Taylor Swift si Jake Gyllenhaal

Gwyneth Paltrow i-a facut cunostinta lui Tayor Swift cu Jake Gyllenhaal cu ocazia unei petreceri pe care a gazduit-o la resedinta ei din Londra. Din pacate insa, relatia lor nu a durat prea mult.

Emily Blunt si John Krasinski

Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul lui Anne Hathaway, cea care i-a fost colega lui Emily Blunt pe platourile de filmare ale peliculei „Devil Wears Prada”. A fost dragoste la prima vedere, cel putin din partea lui John Krasinski.

Stanley Tucci si Felicity Blunt Tucci

Mai tarziu, Emily Blunt a jucat rolul lui Cupidon si i-a prezentat-o pe sora ei lui Stanley Tucci, alt coleg din filmul „Devil Wears Prada”. Cei doi au devenit sot si sotie in anul 2012.

Salma Hayek si Francois-Henri Pinault

Cei doi s-au cunoscut in anul 2006, in cadrul unei intalniri pe nevazute cu final neasteptat de fericit.

Jennifer Aniston si Brad Pitt

In anul 1998, agentii care ii reprezentau pe atunci pe Jennifer Aniston si Brad Pitt, le-au aranjat celor doi o intalnire pe nevazute. S-au indragostit pe loc, iat amorul dintre ei a durat nu mai putin de 7 ani.

Gisele Bundchen si Tom Brady

Si ei s-au intalnit prin intermediul unui prieten comun, iar scanteile au iesit inca de la prima intalnire.

Anne Hathaway si Adam Shulman

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun la Festivalul de Film Palm Springs, in anul 2008. Sunt in prezent sot si sotie si au un copil impreuna, astfel ca povestea lor e una cu final fericit.

Benji Madden si Cameron Diaz

Nicole Richie este cea care le-a facut cunostinta, ea insasi fiind casatorita cu fratele lui Benji, Joel Madden.

Cum s-au cunoscut cele mai indragite cupluri de vedete

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Ei formeaza cele mai iubite cupluri din lume

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *