Connect with us

News

Exclusiv la „D-Paparazzi”! Amalia Nastase: „In aceasta vara am fost la Disneyland, impreuna cu Emma si Alessia”

Vacanta s-a terminat si pentru fetele Amaliei Nastase, Emma si Alessia, care au inceput deja scoala de cateva saptamani. In exclusivitate pentru „D-Paparazzi”, Amalia Nastase a declarat ca fetele ei au avut parte de-o vacanta de vis cu excursii la Londra, New York si Disneyland Paris.

Publicat

pe

Noul sezon al emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D debuteaza duminica seara, de la ora 19:45, cu o serie de noutati de grafica si rubrici speciale.

Amalia Nastase si fiicele sale, Alessia si Emma, au acordat un interviu exclusiv pentru aceasta emisiune cu prilejul inaugurarii primului roller-coaster indoor din Bucuresti.

„Eu n-am avut timp de vacanta, insa pentru ele a fost foarte frumos. Alessia a fost mai tot timpul pe lac, la wakeboarding, sau in alte orase decat Bucurestiul. Alessia a fost si la New York. Toate trei am fost insa impreuna la Londra si la Paris, acolo unde am petrecut o zi de vis la Disneyland”, declara Amalia Nastase.

„Mie mi-a placut cel mai mult de Minnie”, declara Emma, fata cea mai mica a Amaliei. „Eu m-am dat in roller coaster, in Space Mountain, si mi-a placut foarte tare. Nu m-am speriat deloc pentru ca am fost in altele mai rapide, in Statele Unite”, declara Alessia, acum in varsta de 9 ani.

Fiicele Amaliei Nastase sunt firi diferite, cu pasiuni diferite. In vreme ce Alessia (9 ani) este pasionata de sport si se descurca de minune la wakeboarding, Emma (6 ani) gateste cel mai bun tort cu ciocolata si zmeura.

„Eu sunt pasionata de wakeboarding. Am fost vara asta la wakeboarding si sunt din ce in ce mai buna”, mai spune Alessia.

„Mie imi este frica si sa ma uit. N-ai sa crezi ce poate sa faca Alessia la wakeboarding. Ea este cu sporturile si senzatile tari. Merge pe munte si se aventureaza chiar si in cel mai rapid roller coaster”, completeaza Amalia.

„Mie imi place sa fac prajituri. Prima data cand am gatit am facut un tort cu ciocolata si zmeura. A iesit foarte bun”, spune Emma.

Interviul va fi difuzat in prima editie „D-Paparazzi” din noul sezon, maine de la ora 19:45,  emisiunea celebrity de la Kanal D intrand astfel in al treilea an de existenta.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *