Connect with us

ADPM Beauty

Da jos rapid ce s-a depus de sarbatori! Silhouette a lansat pachete cu tratamente la pret redus!

Stratul adipos depus de sarbatori, din pricina meselor indestulate si a activitatii fizice reduse, devine, la inceput de an, preocuparea multora dintre noi. Ce optiuni avem pentru a reveni rapid in forma? Dietele drastice nu sunt o solutie indicata intrucat exista sanse mari ca, odata ce revenim la un regim alimentar normal, kilogramele pierdute sa revina.

Publicat

pe

Da jos rapid ce s-a depus de sarbatori! Silhouette a lansat pachete cu tratamente la pret redus!

In aceste conditii si, in special in cazul persoanelor care depun strat adipos doar in anumite parti ale corpului, eficiente sunt tratamentele profesionale din saloane sau clinici, tratamente care actioneaza localizat.

Centrele Silhouette (www.silhouette.ro) au lansat la inceput de an doua pachete cu tratamente de remodelare si anticelulita, ce au rezultate rapide. Aceste pachete sunt disponibile la pret redus doar pana la 15 ianuarie.

SLABIT IN CENTIMETRI (10 sedinte)

6 X Superfast

4 X Slabit Liberty

Pret special = 1512 lei (reducere de la 2520 lei)

 

ANTICELULITA (10 sedinte)

5 X Cellu KeyModule 2

2 X Paranesi

2 X Biostimulare Futura Pro

1 X Presoterapie

Pret special = 1020 lei (reducere de la 2040 lei)

 

SUPERFAST reprezinta o combinatie de doua tehnologii: biostimulare si infrarosii, cu aplicarea de electrozi pe zonade tratament, cu efecte de slabit, remodelare si anticelulita.

SLABIT LIBERTY este o terapie pe baza de impachetare cu alge. Se recomanda celor care doresc sa slabeasca peste 5 kilograme si in cazul carora excesul adipos este repartizat preponderent in jumatatea inferioara a corpului.

CELLU KEYMODULE 2 este tratament de endermologie cu actiune anticelulitica, de remodelare si antidepozit adipos sau fermitate si lifting cutanat.

PARANESI este tratament anticelulitic ce presupune aplicarea de fiole specifice, Aminocel si Aminodren. Este un amestec de parafina si namol imbogatit cu alge micronizate. Parafina are rol de hidratare si imbunatatire a calitatii pielii.

BIOSTIMULARE FUTURA PRO este un tratament de stimulare bioptica, in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, pentru regenerare, slabit, tonifiere, celulita, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

PRESOTERAPIA este un tratament ce actioneaza in sensul circulatiei limfatice, cu rol de eliminare a apei in exces si a toxinelor.

VIVACE, noul tratament medical antiaging de la Silhouette pentru un ten ferm, intinerit, fara imperfectiuni

Pachetele cu tratamente la pret special pot fi achizitionate doar pana la 15 ianuarie.

 

Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti – 0727225157

Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti – 0727225158