Connect with us

News

Dan Balan, despre despartirea de O-Zone: „Ne saturasem unii de altii!”

Dan Balan spune ca trupa O-zone s-a destramat pentru ca atat el, cat si Radu si Arsene, nu mai putea face fata proiectelor si se saturasera unii de altii.

Publicat

pe

La sase ani de la destramarea primei trupe romanesti care a cunoscut success mondial, cu hitul “Dragostea din tei”, Dan Balan spune ca s-a ajuns la incheierea proiectului muzical O-zone pentru ca membrii trupei se saturasera unii de altii.

„In 1999, O-Zone se afla in ascensiune continua, apoi a venit succesul ala mare. Nu mai puteam sa tin pasul cu proiectele, nu mai vedeam nici o perspectiva. Ne saturasem unii de altii, nu ne mai intelegeam.

Nu aveam nici o placere sa mai lucram impreuna. Ne intalneam la studio si nu produceam nimic.  Nu mai exista chimia dintre noi, care facea ca lucrurile sa mearga bine. Nu eu le-am zis ca parasesc trupa.

Asta nu se intampla ca-n filme. Nu vii si spui: «Baieti, de astazi, gata!» Era ceva natural, firesc. Altcineva din trupa a vrut sa ma scoata pe mine oaia neagra a povestii, sa spuna ca eu sunt ala rau.

Interesant a fost faptul ca ceilalti doi colegi ai mei erau foarte increzatori in puterile lor si spuneau ca isi vor face trupa, ca au piese etc.  Nimeni nu a plans ca o sa ne despartim”, a declarat Dan Balan revista VIP.

Advertisement

Advertisement
3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *