Connect with us

Stiri Interne

Dan Bittman a investit 750.000 de euro într-un parc nautic

Dan Bittman a investit banii strânși în urma proiectelor TV și a concertelor Holograf în construirea unui parc nautic pe lacul al cărui proprietar este. Iată pe ce s-au dus cei 750.000 de euro!

Publicat

pe

Dan Bittman a investit 750.000 de euro într-un parc nautic

Dan Bittman s-a lansat în afaceri și a investit 750.000 de euro într-un parc nautic situat pe lacul pe care îl deține lângă București. Inițial, balta era destinată pescuitului sportiv, însă acum devine un spațiu de agrement ce include și restaurant și hotel.

”Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman pentru Libertatea.

Artistul dezvăluie că a investit o mare parte din averea lui in acest proiect și că va lansa și un club de karate. ”Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a spus acesta.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *