Connect with us

News

Dan Cruceru a colindat Spania cu fetita de 1 an si jumatate!

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate” a petrecut o vacanta minunata impreuna cu sotia si fiica sa in Spania, vizitand locuri impresionante atat din Spania cat si de pe meleagurile franceze.

Publicat

pe

dan-cruceru-vacanta-spania

Dan Cruceru povesteste ca fost primul concediu pe care l-a petrecut doar impreuna cu familia sa si toti trei s-au simtit foarte bine.

“A fost primul concediu doar in trei. Nu am luat cu noi nicio bunica, niciun ajutor. A fost un maraton de rezistenta, un copil de 1 an si 5 luni e foarte greu de strunit in timpul zborurilor cu avionul sau in locurile noi pe care le viziteaza.

A fost, insa, superb pentru ca am fost doar noi, tot timpul. Am stat 10 zile in aceasta excursie si n-am fi putut rezista fara Sophia Maria. Ne-am intors cu totii sanatosi acasa si mai dependenti ca oricand unul de celalalt. As putea spune ca a fost, in primul rand, vacanta Sophiei si abia apoi a noastra”.

dan-cruceru-vacanta-spania-1

In noaptea de Revelion cei trei au petrecut romaneste alaturi de cativa prieteni in Bilbao si au sarbatorit de doua ori miezul noptii, o data pe ora romaneasca, o data pe ora spaniola:

“Am dansat hora in casa, cu Sophia in brate, ne-am costumat putin, toti ne-am pus masti si coifuri si am suflat in trompete de hartie. Pe langa obiceiurile romanesti, am adoptat in gluma si unul spaniol. La miezul noptii, ei isi pregatesc cate 12 boabe de struguri pe care trebuie sa le manance tot in 12 secunde si sa-si puna, in acelasi timp, 12 dorinte. Ne-am amuzat teribil”, povesteste Dan.

dan-cruceru-vacanta-spania-3

Vacanta a culminat cu aerul francez de care s-au bucurat toti trei si care le-a adus o binemeritata relaxare: “Am vizitat Bayonne si Biarritz. Aici a fost absolut superb. Am stat si noi la cafele, la celebrele lor cafenele! A fost minunat!

Biarritz este o statiune exclusivista de pe riviera franceza, totul e de un lux si o eleganta de exceptie. Sophia s-a simtit si aici minunat. Tocmai de aceea, am vizitat de doua ori aceste statiuni.” marturiseste Dan care s-a intors in platoul emisiunii “Povestiri adevarate”, difuzate de luni pana sambata, de la ora 16.30, ACASA.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *