Connect with us

Stiri Interne

Dan Negru lansează o serie de interviuri TV cu legendele României

Dan Negru se pregătește pentru lansarea unui nou proiect de televiziune. Este vorba despre o emisiune în care va realiza interviuri de colecție cu legendele României. Iată când începe noua emisiune tv.

Publicat

pe

Dan Negru lansează o serie de interviuri TV cu legendele României

Dan Negru pregătește lansarea unui nou proiect de televiziune. Producția se numește simplu „Legendele, cu Dan Negru”, și va debuta duminică, 4 aprilie, în cadrul Observatorului Antena 1.

Așa cum se înțelege și din titlu, Dan Negru va realiza pentru acest proiect interviuri de colecție cu legendele României. Vorbim aici despre nume precum Florin Piersic, Dumitru Prunariu, Ilie Năstase sau Helmut Duckadam.

„Sunt oameni de care ne amintim doar când apar breaking news-urile dispariției lor. În rest, la televizor și în online apar toți neghiobii… Toți nebunii sunt lideri! Îmi pare foarte rău că am făcut zeci de show-uri TV, cu o mulțime de oameni importanți, cum ar fi, de exemplu, Stela Popescu, dar niciodată n-am vorbit cu ei ceva care să rămână în memoria publicului. I-am plimbat prin tot felul de formate, dar nu am reușit asta”, a declarat Dan Negru pentru Fanatik.ro.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)

Se pare că emsiunea nu va fi una obișnuită. Va avea un format special, iar fragmente din aceste interviuri vor fi difuzate zilnic, în cadrul Observatorului.

Interviul cu Dan Negru de la Kanal D. Ce răpunsuri ciudate a dat prezentatorul! VIDEO

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *