Connect with us

Stiri Interne

Dan Negru pleacă de la Antena 1. A semnat cu Kanal D

Este oficial. Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani și se mută la altă televiziune. A semnat deja un contract cu Kanal D, unde va realiza o nouă emisiune. Iată ce spune despre această mutare.

Publicat

pe

Dan Negru pleacă de la Antena 1. A semnat cu Kanal D

Dan Negru și-a început în 1999 colaborarea cu Antena 1, imediat după ce a plecat de la TVR. Acum, după 22 de ani, a venit momentul pentru o schimbare.

Unul dintre cei mai efervescenți oameni de televiziune din România, Dan Negru, a semnat cu Kanal D.

„Când am intrat în studiourile Kanal D, am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor. Îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, spune Dan Negru despre mutarea la Kanal D.

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat show-uri de succes. Printre acestea, Te Pui cu Blondele, Next Star, Plasa de stele și deja celebrele Revelioane. S-a format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezintă generația de aur de oameni de TV din România.

Advertisement

A fost supranumit “Regele audiențelor” datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.

Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D. Aceștia vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

Familia lui Dan Negru. Fotografii rare cu soția și copiii!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.