Connect with us

Stiri Interne

Dan Negru și-a arătat familia în revistă. Cum arată soția și copiii!

Dan Nergu este una dintre cele mai discrete vedete din România, atunci când vine vorba despre viața sa personală. Și-a ținut soția și copiii mereu departe de ochii presei, însă la final de 2020 a făcut o excepție, apărând pe coperta unei reviste cu familia în formulă completă.

Publicat

pe

Dan Negru și-a arătat familia în revistă. Cum arată soția și copiii!

Dan Negru este omul contrastelor. Pe cât de exuberant e pe micul ecran, în rolul de prezentator tv, pe atât de discret este atunci când e vorba despre viața sa privată. Și-a ținut familia mereu departe de ochii curioșilor și a postat foarte rar fotografii cu soția ori copiii pe rețelele de socializare.

„Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul. Faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând”, mărturisea el.

La final de 2020, Dan Negru a făcut însă o excepție. Omul de televiziune apare alături de soție și copii pe coperta celui mai nou număr al revistei VIVA!. Dan Negru, soția sa, Codruța, și cei doi copii, Dara și Bogdan, formează o familie extrem de frumoasă.

Se lansează serialul online 6ASE cu vloggeri, cântăreți și … Dan Negru

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *