Connect with us

Stiri Interne

Dana Budeanu, acuzație gravă: ”99% dintre vedetele din România se droghează!”

După ce Dorian Popa a fost surprins în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise, Dana Budeanu face o acuzație gravă. Într-o emisiune de televiziune difuzată recent, designerul a spus că „99% dintre vedetele din România se droghează!”

Publicat

pe

Dana Budeanu, acuzație gravă: ”99% dintre vedetele din România se droghează!”

În urmă cu aproximativ o săptămână, Dorian Popa a fost oprit de polițiști în timp ce conducea cu viteză mașina de lux pe care o deține. Aparatul DrugTest a dezvăluit că artistul consumase substanțe interzise.

Analizele de sânge au confirmat faptul că acesta consumase cannabis înainte de a urca la volan. Acest lucru a dat naștere unui adevărat scandal și mulți oameni și-au spus public părerea despre situație.

Printre aceștia se numără și Dana Budeanu. Cunoscută pentru clipurile virale din mediul online, designerul a vorbit acum despre droguri și persoane publice din țara noastră. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu de pe România TV.

Advertisement

Aceasta a făcut o acuzație extrem de gravă: „99% dintre vedetele din România se droghează!”

Ea spune că toate aceste vedete ar fi în evidențele DIICOT.

„Toate aceste lucruri se știu și toate acestea vor apărea în perioada următoare, ăsta e doar începutul. Când ești dependent… Chestia asta ajunge să facă parte din stilul de viață. Toată lumea se vede Mick Jagger. În primul rând, cu ce vă drogați voi în România, de mare risc, cocaină etc., nu e nici măcar pură. E o nenorocire, te distrugi efectiv fizic, definitiv”, a mai declarat vedeta.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *