Connect with us

News

Dana Marijuana spune ca este ca Mihai Eminescu. Iata explicatia ei!

Dupa ce a declarat ca vrea sa reface relatia amoroasa pe care a trait-o in urma cu sase ani, Dana Coteanu, alias Marijuana, spune acum ca, macinata de dor, se compara cu Mihai Eminescu, cel care a iubit-o neincetat pe Veronica Micle.

Publicat

pe

Dana Coteanu, cunoscuta publicului drept Marijuana, a revenit pe piata muzicala cu un nou single, Semne, dar si cu o serie de declaratii uimitoare.

Saptamana trecuta ne spunea ca si-ar dori sa reia relatia amoroasa cu cel cu care s-a iubit in urma cu sase ani. Cu iubitul ei de atunci ar fi dispusa chiar sa se casatoreasca.

„Nu a fost o relatie usoara. Am sfarsit prin a ajunge amandoi la spital. Nu pot sa-i dau numele insa este un suflet nobil”, spunea Marijuana. Acum, solista de hip-hop se compara cu insusi Mihai Eminescu, intrucat si el a iubit-o intens pe Veronica Micle.

„Ma compar cu Eminescu ca si el a iubit-o pe Veronica si ea era casatorita si de acolo au iesit poezii frumoase. Exista comparatii. Trecând patru ani de zile mi-am dat seama ca destinul m-a pacalit. Trebuie sa lupt ca sa fim din nou impreuna.

Misiunea mea este sa demonstrez prin fapte ca aceasta iubire exista cu adevarat. Prin muzica mea, prin talentele mele voi demonstra. Mi s-au aratat prea multe semne fiind impreuna cu el”, a declarat Dana Marijuana la Povestiri de Noapte (Acasa TV).

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *