Connect with us

News

Dana Nalbaru ajuta copiii saraci sa mearga in tabara la munte!

In timp ce multe vedete din showbiz-ul autohton isi doresc sa epateze prin diverse vestimentatii extravagante, accesorii opulente, cat si investitii grandioase, Dana Nalbaru se ocupa de acte caritabile. Cu toate ca timpul dedicat familiei, cat si carierei muzicale este pretios, vedeta isi face timp si pentru copiii care au o situatie familiala grea.

Publicat

pe

Mai exact, Dana Nalbaru, impreuna cu Asociatia „Ana si Copiii” (www.anasicopiii.ro ), organizeaza Tabara de Vara, in perioada 16-20 iulie, la munte, pentru cei 100 de copii inscrisi, care nu au renuntat la studii si lupta in continuare, desi zi de zi intampina greutati prea mari pentru umerii lor.
 
“Acesti copii vor sa invete! Dupa un an scolar in care au avut rezultate excelente la invatatura, desi de multe ori nu aveau ce manca, cu ce se imbraca sau rechizite, prichindeii acestia merita o vacanta la fel de frumoasa ca cea a copiilor mai norocosi. Noi putem sa le indeplinim un vis! Trimite un copil in tabara, donand doar 250 lei!”, a declarat Dana Nalbaru.
 
Donatiile se pot face in contul Asociatiei “Ana si Copiii”:
 
CF: 22489189
Cont IBAN: RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 – lei
Raiffeisen Bank – Sucursala Piata Amzei
 
Sau puteti face donatii online aici:  http://www.donatiionline.ro/?doneaza=199
 
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la : 021/222.61.51, 0728.681.182sau office@anasicopiii.ro