Connect with us

Interviuri

Dana Rogoz și-a cumpărat o casă săsească în satul Viscri. Cum arată locuința!

După ce și-a amenajat extrem de frumos casa din centrul Bucureștiului în care locuiește alături de familie, Dana Rogoz și-a cumpărat acum o casă săsească în Viscri, satul din Transilvania făcut celebru de însuși Prințul Charles!

Publicat

pe

Dana Rogoz și-a cumpărat o casă săsească în satul Viscri. Cum arată locuința!

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir au împlinit 8 ani de căsnicie, ocazie cu care și-au făcut un cadou foarte frumos. Și-au cumpărat o casă săsească în Viscri. Viscri, satul transilvănean făcut celebru chiar de Prințul Charles.

Chiar Dana Rogoz și-a informat fanii despre noua achiziție pe contul ei de Instagram.

„Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară ca doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța. Dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie buna și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare”, a scris Dana Rogoz pe rețeaua de socializare.

Cum arata casa Danei Rogoz. E cea mai inedita din showbiz?

Dana Rogoz și Radu Dragomir își pot îndrepta acum atenția către renovarea căsuței din Viscri. Asta după ce au terminat cu amenajările casei din București în care locuiesc. Casă al cărui punct forte este de departe terasa, loc pe care Dana l-a amenajat foarte frumos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

194/366 Aceasta e casuta noastra, pe care am cumparat-o de curand. Ne doream de mult timp sa facem o astfel de investitie. Ani de zile am cautat prin satele din Transilvania o casuta pentru noi. Si cred ca pandemia, cu toata perioada de lockdown, ne-a incurajat si mai tare sa facem acest pas. Dupa cum vedeti, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidata, trebuie restaurata, asa ca ma astept ca renovarea sa dureze cativa ani. Dar momentan ne e foarte bine si stand in rulota in curtea ei, facandu-ne planuri de cum va fi, intr-o zi. In a 194 a zi din an am facut o lunga plimbare prin sat – eu cu Lia in carucior, Radu cu Vlad in biciroaba – sa ne cunoastem mai bine vecinii.

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Buna dimineata! Se doarme grozav in rulota! Familia e fericita 💚💚💚💚 #primavacantain4 #motorhome #campervan

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz) pe

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *