Connect with us

ADPM Travel

Dana Săviucă a făcut ocolul Pământului în 3 ore live pe Facebook!

Chiar și într-o perioadă în care călătoriile reprezintă încă doar un vis, Dana Săviucă a reușit să facă ocolul Pământului în 3 ore. Și nu oricum, ci live pe Facebook! Iată cum a fost posibil!

Publicat

pe

Dana Săviucă a făcut ocolul Pământului în 3 ore live pe Facebook!

Dana Săvuică este o împătimită a călătoriilor. Din păcate însă, trăim acum vremuri în care putem doar visa cu ochii deschiși la destinații de vacanță. Pandemia de COVID-19 ne-a pus tuturor pe pauză activitățile și planurile de călătorie. În ciuda măsurilor de relaxare din ultima vreme, vacanțele reprezintă încă doar un vis. Ei bine, Dana Săvuică pare că a reușit imposibilul. A făcut ocolul Pământului în 3 ore live pe Facebook!

„Ieri seară am făcut un Live streaming de 3 ore pe Facebook. Ocolul Pământului cu prietenii mei care trăiesc pe diferite meridiane. Ei au devenit ghizii noștri în această călătorie virtuală!

Dana Savuica a implinit 50 de ani. Ce proceduri a facut ca sa arate mai bine ca la 40!

Astfel, în 3 ore am străbătut 3 continente. Începând de la Burj Khalifa și fântânile muzicale din Dubai, apoi admirând Valleta de pe rooftop-ul hotelului Intercontinental din Malta. Pășind mai departe pe bătrânul continent Europa în Florența, Paris și Londra. Am ajuns apoi în zona crepusculară a Danemarcei și în mijlocul Nopților Albe din Sankt Petersburg. De la albastrul Mării Mediterane până la recea Mare Baltică, am zburat peste Oceanul Atlantic și am ajuns în Miami.

Advertisement

Ultima destinație a fost superbul oraș Buenos Aires din Argentina, prezentat de designerul argentinian Diego de Biase. Acesta a reușit să scoată aprobare de la Poliție să poată ieși din casă pentru a ne fi ghid prin centrul orașului. Menționez că în Argentina s-a înregistrat un record de cazuri de Coronavirus și toată lumea stă în casă de 85 de zile. Se iese doar cu aprobare de la Poliție și în general, fiecare om iese doar dacă ziua este în număr par sau impar. În funcție de ultimele cifre din buletin.

O apariție specială a fost DJ Wanda, care ne-a plimbat pe străzile cartierului select Primrose Hill din Londra, unde sunt casele vedetelor. Ne-a arătat casa lui Gwen Stefani, Gordon Ramsey, magazinul lui Gwyneth Paltrow și casa lui Richard Gere.

Fiecare dintre invitații mei a fost ghid în acest Live și ne-au făcut să ne simțim măcar pentru câteva ore ca într-o călătorie frumoasă în jurul lumii. Am vorbit despre curiozitățile locurilor, dar și despre starea în care se află lumea în diferite locuri, interdicțiile și situația aparte creată de pandemie.

În timpul pandemiei, eu am început seria de Live-uri pe Facebook și Instagram, care se regăsește și pe site-ul meu, www.danasavuica.ro”, povestește vedeta.

Exclusiv! Fotografie nemaivazuta cu Dana Savuica dupa ce a nascut! Explicatia numelui fiicei sale

Advertisement