Connect with us

Stiri Interne

Dana Săvuică, goală pe Instagram. Tribut pentru Marilyn Monroe

Dana Săvuică este prima vedetă din România care a apărut pe coperta revistei Playboy, în urmă cu mai bine de 20 de ani. În prezent, are 52 de ani și arată absolut spectaculos. A demonstrat-o printr-o serie de fotografii sexy pe care le-a postat pe rețelele de socializare ca un tribut adus legendarei Marilyn Monroe.

Publicat

pe

Dana Săvuică, goală pe Instagram. Tribut pentru Marilyn Monroe

Dana Săvuică este vedeta care a pozat pentru prima copertă Playboy din România. S-a întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când revista cu iepurași s-a lansat în țara noastră. În prezent, Dana are 52 de ani, dar este la fel de sexy ca atunci. Anii parcă nu au trecut deloc pe lângă ea. Se mândrește și acum cu forme apetisante și un sex appeal de necontestat.

Ieri, vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva imagini HOT. Fotografii în care apare goală în cadă. Poartă doar un prosop pe cap, ruj roșu puternic și soarbe dintr-un pahar de șampanie.

Fotografiile sunt un tribut adus legendarei Marilyn Monroe. Asta deoarece pe 2 noiembrie s-au împlinit 68 de ani de când aceasta filma celebra scenă din cadă pentru filmul The Seven Year Itch.

„Pe 2 noiembrie 1954, Marilyn Monroe filma celebra scenă din cadă în filmul ‘Seven Year Itch’, pe lângă cea cu fusta ridicată la gura de metrou. Era măritată cu Joe DiMaggio, jucătorul de baseball care era extrem de gelos și posesiv. Filmul a avut un succes fenomenal, dar pentru căsnicia Marilyn Monroe-Joe DiMaggio a însemnat începutul sfârșitului!”, a scris Dana Săvuică pe rețelele de socializare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *