Connect with us

Stiri Interne

Dana Săvuică, la 21 de ani de la prima copertă Playboy din România

Dana Săvuică este prima vedetă din România care a pozat pe coperta revistei Playboy. Au trecut 21 de ani de atunci, iar vedeta arată la fel de bine. A demonstrat-o printr-un pictorial sexy ce amintește de revista cu iepurași.

Publicat

pe

Dana Săvuică, la 21 de ani de la prima copertă Playboy din România

Dana Săvuică este vedeta care a pozat pentru prima copertă Playboy din România. S-a întâmplat în urmă cu exact 21 de ani, atunci când revista cu iepurași s-a lansat în țara noastră. Anul acesta, Dana a fost provocată de echipa emisiunii La Măruță și a acceptat să realizeze un nou pictorial sexy.

Imaginile demonstrează că anii parcă nu au trecut pentru Dana Săvuică. Fostul model arată impecabil și a pozat dezinhibată în ipostaze incendiare.

„Este un remake, dar nu unul perfect, prin care ne-am amintit ce s-a petrecut pe 21 octombrie 1999. Pe când eu aveam 29 de ani şi mă bucurăm de gloria de top model. Pentru mine, acea apariţie în Playboy a însemnat încununarea carierei şi retragerea mea de pe podium prin pictorialul intitulat Model fără haine“, a povestit Dana Săvuică pentru OK Magazine.

Pictorialul de acum 21 de ani nu a fost realizat în România, ci la Chicago. Atunci, Dana și-a dorit să pună în valoare feminitatea. Și a reușit, fotografiile fiind unele artistice, deloc vulgare.

„Am stat o saptamâna la Chicago pentru realizarea lui. Am cunoscut-o atunci pe Christie Hefner, fiica fondatorului Playboy, Hugh Hefner“, își amintește ea.

Cele mai de succes coperte PLAYBOY din toate timpurile