Connect with us

News

Exclusiv! Dana Savuica: „Secretul unui mariaj reusit este sa nu-ti calci sotul in picioare”

Dana Savuica si sotul ei vor celebra anul viitor 20 de ani de casatorie, iar Dana dezvaluie la „D-Paparazzi” secretele unui mariaj de lunga durata. Pentru ca tot a inceput sa cucereasca piata din Rusia cu noile ei colectii Etiquette, ce se vand acum pe Stilago, Dana planuieste ca anul viitor sa ajunga la Sankt Petersburg si la Moscova.

Publicat

pe

Dana Savuica a dat lovitura prin colectiile brandului ei Etiquette, ce se vand on-line pe site-uri de profil. Dupa ce a cunoscut mare success pe FashionDays, Dana Savuica si-a mutat afacerea pe Stilago, in incercarea de a cuceri si piata de moda din Rusia si Ucraina.

„Am pornit cu o colectie de 30 de modele si am vandut 300 de produse in prima campanie. Campaniile on-line se deruleaza foarte rapid, dureaza maxim patru sau cinci zile. Dupa un an si jumatate am ajuns sa vand peste 4000 de produse in doar patru zile. Mi-am vandut produsele peste tot in Bulgaria, Ungaria, Cehia. Urmatoarea mare provocare, odata cu mutarea acestor campanii pe Stilago, este aceea de a cuceri piata de moda din Rusia si Ucraina. Prima campanie s-a derulat deja la inceput de decembrie si a prins foarte bine”, declara Dana Savuica la „D-Paparazzi”.

Pentru ca anul viitor va celebra 20 de ani de mariaj, Dana declara si care sunt secretele unei casatorii de durata.

„Daca vrei ca mariajul sa dureze atunci nu trebuie sa-ti calci sotul in picioare. Nu trebuie sa-l bati la cap, trebuie sa-l lasi liber. O casatorie se bazeaza pe respect si incredere”, mai spune Dana Savuica.

„Una dintre marile mele dorinte este aceea de a merge la Moscova si la Sankt Petersburg. Asta planuiesc sa-mi sarbatoresc cei 20 de ani de casnicie”, continua Dana Savuica.

Advertisement

Odata cu noul business, Danei ii merge cat se poate de bine pe plan financiar, insa vedeta recunoaste ca nu totul a fost roz in viata ei.

„In showbiz, uneori esti pe val, alteori nu te mai baga nimeni in seama. Am trecut si prin momente in care mi-a fost foarte greu cu banii, insa am avut langa mine familia care m-a ajutat sa-mi revin. Cand eram suparata venea sotul meu si-mi spunea sa apreciez ce familie frumoasa avem si asa mi-a adus din nou zambetul pe buze”.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 19:45.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *