Connect with us

Stiri Interne

Dani Otil, mesaj emotionant despre despartirea de Mihaela Radulescu

Dupa ce, in urma cu cateva zile, Mihaela Radulescu a recunoscut faptul ca ea si Dani Otil nu mai formeaza un cuplu, a venit acum randul prezentatorului tv sa vorbeasca despre acest lucru. Iata ce a spus!

Publicat

pe

otil-raduleasca

Mihaela Radulescu si Dani Otil au format multa vreme un cuplu, asta cu toate ca nu multi erau aceia care au dat sanse relatiei lor la inceput. Si-au trait povestea discret, departe de ochii curiosilor, preferand mereu sa nu vorbeasca public despre relatia lor. Iata insa ca cei doi s-au despartit acum, lucru confirmat mai intai de Mihaela Radulescu, in urma cu cateva zile, dupa o perioada in care presa a speculat acest lucru, dar si faptul ca ea ar avea deja o alta relatie, cu Felix Baumgartner, austriacul care a sarit anul trecut din spatiu, de la 39 de kilometri inaltime.

Astazi a venit si randul lui Dani Otil sa confirme despartirea de Mihaela, printr-un mesaj emotionant publicat pe pagina lui de Facebook.

“Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor ‘pretendente’ imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma.

Doare tare neimplinirea noastra, dar ma mai pansez cu fericirea ei. A avut norocul sa fie prima. Soarta si-a intors privirea, in sfarsit si catre ea. Merita din plin. Mi-a oferit cei mai frumosi ani. A renuntat la mai multe lucruri decat va imaginati ca sa imi fie lipita. Si mi-a fost. Raman cu numele ei tatuat pe captuseala pielii. Raman cu cele mai frumoase vacante. Raman cu cele mai intense trairi. Dupa sase ani langa ‘doamna mea’ arat altfel… vorbesc, calatoresc, ajut, ma implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt barbat. Femeia care imi va purta inelul pe deget sau copiii in pantece va avea de ce sa ii multumeasca. Uite de asta, prima invitatie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisa in alb, pe numele Mihaelei.

Eu am sarit acum mult timp din stratosfera, fara costum si fara antrenament …cand mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!”, a scris el pe reteaua de socializare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *