Connect with us

Stiri Interne

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Cum a arătat mireasa însărcinată în aproape 6 luni!

După ce au fost nevoiți să își amâne nunta anul trecut în contextul pandemiei, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit ieri, în prima zi de relaxare a restricțiilor în țara noastră. Iată cum a arătat mireasa însărcinată în aproape 6 luni!

Publicat

pe

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Cum a arătat mireasa însărcinată în aproape 6 luni!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai. În luna ianuarie a anului trecut, matinalul de la Antena 1 și-a cerut iubita de soție pe plajă, în timpul unei vacanțe exotice. Plănuiau să își unească destinele în 2020, dar au amânat nunta din cauza pandemiei. Dani și Gabriela au făcut pasul cel mare ieri, în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție.

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, cei doi au dezvăluit public faptul că vor deveni părinți. Și-au dorit probabil ca bebelușul să vină pe lume într-o familie oficială, astfel că acum a fost momentul perfect pentru a se căsători. Gabriela Prisăcariu este însărcinată în aproape 6 luni și e o femeie cu adevărat împlinită.

Dragostea dintre ei li se citește în ochi și e perfect completată de fericirea de a deveni pentru prima oară părinți. Evenimentul nu a fost unul grandios, ci discret, în care au avut alături oamenii dragi. Petrecerea de nuntă s-a desfășurat chiar la restaurantul lui Dani Oțil.

Dani a purtat un costum nude și încălțăminte casual, iar mireasa a strălucit într-o rochie vaporoasă albă. Rochia i-a venit de minune și a fost accesorizată cu un inel în formă de fluture.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Atmosfera a fost întreținută de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Diana Matei și Taraful Cleante, dar și de Florin Ristei. Nu a lipsit de la eveniment nici Răzvan Simion, colegul de emisiune a lui Dani Oțil. Acesta a venit însoțit de iubita lui, Daliana Răducan.

Invitaților le-a fost servit un meniu atent pregătit de chef Nicolai Tand.

Cum este sarcina Gabrielei Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *