Connect with us

Stiri Interne

„Dansez pentru tine” revine la Pro TV?

Televiziunile generaliste din Romania vor lansa anul viitor grile de programe cu megaproductii care sa genereze varfuri de audienta. Pro TV si Antena 1 vor lansa atat emisiuni cu formate noi, cat si unele „reciclate”. Potrivit click.ro, o revenire notabila la Pro TV va fi o varianta a show-ului „Dansez pentru tine”, prezentata ani la rand de Iulia Vantur si de Stefan Banica jr.

Publicat

pe

dansez-pentru-tine

Va fi un an de foc pentru PRO TV, căci în noua grilă sunt, se pare, producţii de senzaţie. Alături de sezoane noi din „Vorbeşte lumea”, „Ce spun românii”, „La Măruţă”, „Jocuri de celebritate”, dar şi de serialele „Las Fierbinţi” şi „Atletico Textila”, vom avea parte şi de cele mai iubite show-uri de talente sau reality-show-uri cu vedete, scrie Click!.

masterchef-romania

Emisiunea culinară „MasterChef” va reveni cu cei trei noi juraţi, Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec şi Răzvan Exarhu, dar şi “Ferma vedetelor” îşi caută concurenţi pentru noul sezon prezentat, aproape sigur, tot de Iulia Vântur şi de nea Raţă.

vocea-romaniei-jr

Vom avea parte şi de o premieră absolută: va debuta “Vocea României Junior”, cu Andra, Inna şi Marius Moga pe post de antrenori şi cu Mihai Bobonete şi magicianul Robert Tudor, pe post de prezentatori. Noutatea anului 2017 e că se duc intens tratative pentru un „Late Night Show” cu Florin Călinescu, juratul de la “Românii au talent”, care ar putea reinventa celebra „Chestiunea zilei”.

O altă revenire spectaculoasă despre care se discută în PRO TV vizează show-ul „Dansez pentru tine”, dar într-o altă prezentare, cu vedete de top pe post de concurenţi-dansatori. Deja Mihai Petre este în negocieri să se întoarcă la Pro TV, la fel şi foştii dansatori din baletul Edi Stancu, unii dintre ei revenind deja la „Vocea României”, cu baletul „CoBo” (Cocuţa şi Bogdan Boantă).

brenciu

Anul va începe în forţă şi la Antena 1, căci lui Horia Brenciu (44 de ani) i s-a dat pe mână show-ul „Uniplay”, un joc de noroc de tip bingo care va debuta pe 25 decembrie. La sfârşitul lunii ianuarie încep filmările pentru sezonul al 11-lea din „Te cunosc de undeva”, iar printre vedetele care vor participa se numără Matteo, Bia şi Jimmy Dub.  Vom avea parte din nou de „Chefi la cuţite”, „Next Star”, „Te pui cu blondele”, „iUmor”, “X-Factor”. O surpriză ar fi reîntoarcerea emisiunii „Splash, vedete la apă!”, iar Click! a aflat că Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan Bănică, va primi şi ea pe mână un show la Antena 1.

adelina-pestritu

Anul viitor, Kanal D pregătește revenirea Adelinei Pestriţu (29 de ani) care până în ianuarie 2016 a prezentat emisiunea “Wowbiz”, alături de Mădălin Ionescu. Postul mizează iar pe seriale turceşti, iar primul începe chiar pe 2 ianuarie. Sezonul al doilea din „Furtună pe Bosfor” va fi difuzat de luni, pâna vineri, de la ora 20.00. În grilă se vor regăsi şi „Roata norocului”, dar şi „Bravo, ai stil!”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *