Connect with us

Stiri Interne

Dansez pentru tine revine la Pro TV! Se va numi altfel si va avea alti prezentatori!

Pro TV va transmite, incepand cu aceasta primavara, un nou format de emisiune asemanator “Dansez pentru tine”. Show-ul live va merge pe reteta internationala “Dancing with the Stars”. Iata cine il va prezenta!

Publicat

pe

Dansez pentru tine” revine la Pro TV. De aceasta data, insa, sub formatul international “Dacing with the Stars”. Astfel, daca se respecta aceasta reteta, in ring nu va mai aparea reprezentantul cazului social, cum era pana acum la “Dansez pentru tine”, intrucat concurenti vor fi cupluri formate dintr-o vedeta si un dansator sau coregraf profesionist.


Show-ul urmeaza sa fie difuzat in direct saptamanal in aceasta primavara si va avea un cuplu de prezentatori, un el si o ea, nume mari din showbiz-ul romanesc.
Cum fosta gazda, Stefan Banica, a semnat cu Antena 1 pentru X Factor, prezentator va fi Cabral, gratie succesului de care se bucura recent cu emisiunea sa zilnica, “Ce spun romanii?”. El va avea o partenera de prezentare foarte cunoscuta, o diva cu state vechi intr-ale televiziunii.

Se zvoneste ca s-ar fi negociat chiar si cu Madalina Ghenea si cu Catrinel Menghia, insa cea care a semnat contractul este Mihaela Radulescu.

Ramane de vazut cine va face parte din juriul emisiunii. Se aude ca vom avea parte de mari surprize.

Ramane de vazut pe care dintre aceste trei mari dive o vor alege cei de la Pro TV.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *