Connect with us

Stiri externe

Dansul Prințesei Diana pe scena operei chiar a avut loc! The Crown vs realitate! VIDEO

În The Crown, Prințesa Diana apare dansând alături de un balerin, pe scena operei, pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel. Puțini oameni știu însă că acest lucru s-a întâmplat și în viața reală.

Publicat

pe

Dansul Prințesei Diana pe scena operei chiar a avut loc! The Crown vs realitate! VIDEO

Într-unul dintre episoadele din sezonul 4 The Crown, Prințesa Diana apare într-o postură inedită. Dansând în sincron cu un balerin, pe scena operei, pe melodia Uptown Girl a lui Billy Joel.

O ipostază în care poate nu v-ați fi așteptat să o vedeți pe sfioasa Prințesa Diana. Episod despre care poate credeți că este pură ficțiune și nu are corespondent în viața reală.

Prințesa Diana a dansat însă și în realitate pe scenă pentru soțul ei. S-a întâmplat la începutul mariajului cu Prințul Charles. Atunci când Diana obișnuia să îl surprindă cu astfel de gesturi.

Advertisement

Mai exact, în decembrie 1985. Momentul s-a petrecut pe scena Royal Opera House din Londra. Partenerul de dans al Prințesei Diana a fost cunoscutul balerin britanic Wayne Sleep.

Se pare că Prințul Charles nu a fost plăcut surprins de gestul soție sale. Ba mai mult de atât, l-a considerat o încălcare a etichetei regale.

Cele mai faimoase coafuri ale Prințesei Diana